Napríklad, také karamelové cukríky. Sú mäkké a lepkavé, bez problémov sa preto zachytávajú na zuboch, alebo medzi zubami, na nezdravo dlhú dobu a pripravujú tak baktériam hostinu. Čo by nebol problém, keby baktérie nepoužívali tento cukor na produkovanie kyselín, ktoré poškodzujú ochrannú vrstvu zubnej skloviny. Opäť tá istá rada, nevzdávajte sa cukríkov, konzumujte ich s mierou a umývajte si zuby.
Prekonanie ochorenia zanecháva 10krát silnejšiu imunitu ako očkovacia látka…
Mudr. Anna Matušková
Predstavuje účinnú antikoncepciu bez zvýšeného rizika výskytu rakoviny alebo kardiovaskulárnych ochorení. Podľa najnovších…
MD Alexandra Beaumanoir
Chôdza. Beh. Objatie. Tak bežné veci a predsa pre niekoho nemožné. Nick Vujicic (28). Muž, ktorý sa narodil bez končatín…
Simona Kozinková
NOVINKA