Napríklad, také karamelové cukríky. Sú mäkké a lepkavé, bez problémov sa preto zachytávajú na zuboch, alebo medzi zubami, na nezdravo dlhú dobu a pripravujú tak baktériam hostinu. Čo by nebol problém, keby baktérie nepoužívali tento cukor na produkovanie kyselín, ktoré poškodzujú ochrannú vrstvu zubnej skloviny. Opäť tá istá rada, nevzdávajte sa cukríkov, konzumujte ich s mierou a umývajte si zuby.
Pôvodcom je mikrób Bordetela Pertussis a s podobnými príznakmi B. Parapertussis. B. Pertussis sa množí na slizniciach…
MUDr. Anna Matušková
Diane 35 je antikoncepčná tabletka používaná proti akné. Podľa francúzskej agentúry pre bezpečnosť liekov je zodpovedná za ...
MD Alexandra Beaumanoir
Mnohí ľudia považujú za ideálnu čerstvú zeleninu zo záhrady, pričom čerstvosť je pri kúpe potravín významným faktorom…
Admin
NOVINKA