Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.
Lámači zubov.
Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.
Patria medzi najinfekčnejšie výlučne ľudské ochorenia spôsobené vírusom. Ak kojaca matka prekonala osýpky, alebo bola proti…
Mudr. Anna Matušková
Vírusové ochorenie, ktoré môže vyvolať pandémie postihujúce všetky vekové kategórie, dokonca aj zvieratá.Prvé pandémie sú...
MUDr. Anna Matušková
Chôdza. Beh. Objatie. Tak bežné veci a predsa pre niekoho nemožné. Nick Vujicic (28). Muž, ktorý sa narodil bez končatín…
Simona Kozinková
NOVINKA