join us

Malí

pacienti

Väčší

pacienti

Najväčší

pacienti

Najlepšie a najhoršie jedlá pre vaše zuby - Tvrdé cukríky

Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.

Lámači zubov.

Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.



ODPORÚČAME

Zvýšená teplota a horúčka u detí

Teplotu do 38 stupňov považujeme u malých detí za ľahko zvýšenú a nie je nutné ju preliečovať. Za horúčku pokladáme teplotu…

MUDr. Anna Matušková

TEHOTENSTVO: RIZIKO PREDČASNÉHO PÔRODU

Predčasny pôrod je definovany ako pôrod medzi 22. A 36. týždňom amenorei. Pri hrozbe predčasného pôrodu prichádza ku ...

MUDr. Anna Matušková

Terapia keloidných jaziev

Osem spôsobov ako liečiť keloidné jazvy.

MUDr. Anna Matušková

POŠLI NÁM TVOJ TIP NA ČLÁNOK

Poslať TIP na článok alebo článok.




NOVINKA

ND APLIKÁCIE


bmi index

BMI index

Index telesnej hmotnosti.




bmi index

Alkohol test

Test na obsah alkoholu v krvi.


Obsah alkoholu vo víne: 10-12%, obsah alkoholu v pive: 3-5%

Prvý alkohol:



Druhý alkohol:



Tretí alkohol:



EšTE POTREBUJETE



ND JEDLO