join us

Malí

pacienti

Väčší

pacienti

Najväčší

pacienti

Najlepšie a najhoršie jedlá pre vaše zuby - Tvrdé cukríky

Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.

Lámači zubov.

Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.



ODPORÚČAME

Vlastnosti materského mlieka

Materské mlieko je najoptimálnejšou a prirodzenou výživou dieťaťa do veku 6 mesiacov, kryjúcou potrebu bielkovín, cukrov…

MUDr. Anna Matušková

Tehotenská nevoľnosť a zvracanie

Viac ako polovica tehotných žien je vystavená nevoľnostiam a zvracaniu, najmä počas prvého trimestra. Skutočný pôvod týchto…

MD Alexandra Beaumanoir

Čo robiť, keď má vaše dieťa hnačky, alebo zvracia.

Najčastejšou príčinou kombinácie zvracania a hnačky je akútna črevná infekcia - takzvaná gastroenteritída…

MUDr. Anna Matušková

POŠLI NÁM TVOJ TIP NA ČLÁNOK

Poslať TIP na článok alebo článok.




NOVINKA

ND APLIKÁCIE


bmi index

BMI index

Index telesnej hmotnosti.




bmi index

Alkohol test

Test na obsah alkoholu v krvi.


Obsah alkoholu vo víne: 10-12%, obsah alkoholu v pive: 3-5%

Prvý alkohol:



Druhý alkohol:



Tretí alkohol:



EšTE POTREBUJETE



ND JEDLO