Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.
Lámači zubov.
Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.
Materské mlieko je najoptimálnejšou a prirodzenou výživou dieťaťa do veku 6 mesiacov, kryjúcou potrebu bielkovín, cukrov…
MUDr. Anna Matušková
Púšťanie hudby dieťatku, počas tehotenstva, má údajne pozitívny vplyv na mozgovú aktivitu…
Docteur Alexandra Beaumanoir
Chôdza. Beh. Objatie. Tak bežné veci a predsa pre niekoho nemožné. Nick Vujicic (28). Muž, ktorý sa narodil bez končatín…
Simona Kozinková
NOVINKA