join us

Malí

pacienti

Väčší

pacienti

Najväčší

pacienti

Najlepšie a najhoršie jedlá pre vaše zuby - Tvrdé cukríky

Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.

Lámači zubov.

Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.



ODPORÚČAME

Čierny kašeľ

Pôvodcom je mikrób Bordetela Pertussis a s podobnými príznakmi B. Parapertussis. B. Pertussis sa množí na slizniciach…

MUDr. Anna Matušková

Životospráva tehotnej ženy

Musí byť výdatná, ľahko stráviteľná, 4-5x denne v obsahu 2400 až 2800 kcal. Diéta môže viesť k predčasným pôrodom, obezita…

Mudr. Anna Matušková

Nigéria skutočný príbeh

Exotický africký štát leží na severnom pobreží Guinejského zálivu. Močaristé, mangrovové pobrežie má dĺžku 800 km. Krajina…

SImona

POŠLI NÁM TVOJ TIP NA ČLÁNOK

Poslať TIP na článok alebo článok.




NOVINKA

ND APLIKÁCIE


bmi index

BMI index

Index telesnej hmotnosti.




bmi index

Alkohol test

Test na obsah alkoholu v krvi.


Obsah alkoholu vo víne: 10-12%, obsah alkoholu v pive: 3-5%

Prvý alkohol:



Druhý alkohol:



Tretí alkohol:



EšTE POTREBUJETE



ND JEDLO