Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.
Lámači zubov.
Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.
Prejavy tzv. afektívnych záchvatov sa môžu objavovať už vo veku 11 až 12 mesiacov. Deti sú individuality a snažia sa ukázať...
MUDr. Anna Matušková
V sezóne 2013-2014 sme začali očkovať proti chrípke od októbra 2013 a očkovať budeme do konca februára 2014. V lekárňach sú...
MUDr. Anna Matušková
Súostrovie večnej jari, neuveriteľnej rozmanitosti, kde každý zo siedmych ostrovov ponúka úplne iný a odlišný svet. Ak sú ...
Simona
NOVINKA