join us

Malí

pacienti

Väčší

pacienti

Najväčší

pacienti

Najlepšie a najhoršie jedlá pre vaše zuby - Tvrdé cukríky

Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.

Lámači zubov.

Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.



ODPORÚČAME

Tetanus

Tetanus spôsobuje bacil Clostridium tetani, ktorý produkuje dva toxíny. Preživa v pôde, kde sa dostáva pri hnojení trusom…

Mudr. Anna Matušková

Životospráva tehotnej ženy

Musí byť výdatná, ľahko stráviteľná, 4-5x denne v obsahu 2400 až 2800 kcal. Diéta môže viesť k predčasným pôrodom, obezita…

Mudr. Anna Matušková

Terapia keloidných jaziev

Osem spôsobov ako liečiť keloidné jazvy.

MUDr. Anna Matušková

POŠLI NÁM TVOJ TIP NA ČLÁNOK

Poslať TIP na článok alebo článok.




NOVINKA

ND APLIKÁCIE


bmi index

BMI index

Index telesnej hmotnosti.




bmi index

Alkohol test

Test na obsah alkoholu v krvi.


Obsah alkoholu vo víne: 10-12%, obsah alkoholu v pive: 3-5%

Prvý alkohol:



Druhý alkohol:



Tretí alkohol:



EšTE POTREBUJETE



ND JEDLO