join us

Malí

pacienti

Väčší

pacienti

Najväčší

pacienti

Najlepšie a najhoršie jedlá pre vaše zuby - Tvrdé cukríky

Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.

Lámači zubov.

Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.



ODPORÚČAME

Kojenec a zúbky

Prvé mliečne zúbky sa začali vytvárať už v priebehu tehotenstva. Niektoré deti sa dokonca narodia s jedným ,alebo viacerými…

MUDr. Alexandra Beaumanoir

Očkovací kalendár

Detské infekčné choroby ako záškrt, osýpky, čierny kašeľ, detská obrna, zapríčiňovali ešte v 20 storočí každoročne smrť...

Mudr. Anna Matušková

Viac ako len čerstvá zelenina pre každého

Mnohí ľudia považujú za ideálnu čerstvú zeleninu zo záhrady, pričom čerstvosť je pri kúpe potravín významným faktorom…

Admin

POŠLI NÁM TVOJ TIP NA ČLÁNOK

Poslať TIP na článok alebo článok.




NOVINKA

ND APLIKÁCIE


bmi index

BMI index

Index telesnej hmotnosti.




bmi index

Alkohol test

Test na obsah alkoholu v krvi.


Obsah alkoholu vo víne: 10-12%, obsah alkoholu v pive: 3-5%

Prvý alkohol:



Druhý alkohol:



Tretí alkohol:



EšTE POTREBUJETE



ND JEDLO