join us

Malí

pacienti

Väčší

pacienti

Najväčší

pacienti

Najlepšie a najhoršie jedlá pre vaše zuby - Tvrdé cukríky

Aj tieto maškrty majú svoje nevýhody. Nelepia sa síce, ale na rozdiel od sladkostí, ako je čokoláda, sa neodplavia zo zubov tak rýchlo, dávajú teda baktériam viac času a priestoru na vytváranie už spomínaných kyselín, nehovoriac o tom, že niektoré z nich, sú ešte dochutené kyselinou citrónovou.

Lámači zubov.

Presne takúto prezývku si vyslúžili za posledné desaťročia tvrdé cukríky.



ODPORÚČAME

Afektivne záchvaty v detskom veku

Prejavy tzv. afektívnych záchvatov sa môžu objavovať už vo veku 11 až 12 mesiacov. Deti sú individuality a snažia sa ukázať...

MUDr. Anna Matušková

Očkovanie proti chrípke

V sezóne 2013-2014 sme začali očkovať proti chrípke od októbra 2013 a očkovať budeme do   konca februára 2014. V lekárňach sú...

MUDr. Anna Matušková

Kanárske ostrovy

Súostrovie večnej jari, neuveriteľnej rozmanitosti, kde každý zo siedmych ostrovov ponúka úplne iný a odlišný svet. Ak sú ...

Simona

POŠLI NÁM TVOJ TIP NA ČLÁNOK

Poslať TIP na článok alebo článok.




NOVINKA

ND APLIKÁCIE


bmi index

BMI index

Index telesnej hmotnosti.




bmi index

Alkohol test

Test na obsah alkoholu v krvi.


Obsah alkoholu vo víne: 10-12%, obsah alkoholu v pive: 3-5%

Prvý alkohol:



Druhý alkohol:



Tretí alkohol:



EšTE POTREBUJETE



ND JEDLO